はばたきライブラリー
HOME > はばたきライブラリー > Blood Clotting Enzymology
蔵書詳細
Blood Clotting Enzymology
|
作者 |
Edited by Walter H. Seggers |
その他の作者 |
- |
出版社(発行所) |
ACADEMIC PRESS New York and London 1967 |
発行日 |
1967 |
概要 |
第1章 血液凝固機構の使用と制御 第2章 血液凝固における基質活性化の分子的特徴 第3章 プロトロンビンの活性化 第4章 フィブリン変容へのフィブリンノ‐ゲン 第5章 免疫化学 第6章 血液凝固における表面活動 第7章 抗トロンビン 第8章 血漿抗凝固剤 第9章 止血における血小板 第10章 一様でない血液凝固 第11章 フィブリン凝固の超微細構造 第12章ビタミンKの化学と機能
(Chapter 1 Use and Regulationof the Blood Clotting Mechanisms Chapter 2 Molecular Characteristics of Substances Active in Blood Coagulation Chapter 3 Activation of Prothrombin Chapter 4 Fibrinogen to Fibrin Transformation Chaper 5 Immunochemistry Chaper 6 Surface Activity in Blood Caogualation Chapter 7 Antithrombin Chaper 8 Plasma Anticoagulants or Inhibitors Chapter 9 Platelets in Hemostasis Chaper 10 Irregular Blood Coagulation Chapter 11 Ultrastructure of the Fibrin Clot Chaper12 Chemistry and Function of Vitamin K ) |
電子ファイル |
- |